En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak arama şeşna allıkınmasına yardımcı olabilir ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Veriler kapıların belli derecelere denli dayanabildiğini gösterse bile bunların tüm manevra içinde kaydedildiği sinein tam hayatta aynı mealları vermeyebilir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili konum anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya hakikat kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları karınin bu menteşelerin sağlıklı çkırmızıışması ve bapyı gelişememiş kapatması gerekir.

Kullanılan kapı fitili için esrar sızdırmazlık şenseı yoksa henüz iktisadi kapı fitili kullanılarak henüz ucuz üretim esenlanabilir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde tek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir nokta da, nitelikli bir yangın kapkaloriın elan mualla bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede daha soylu erki olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın kapısı, yangın sırasında elan uzun müddet dayanır ve daha az tamir gerektirir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar yangın kapısı dışarıdan açılamaz. Bu gidişat arakçılık vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın bapsı ivedi çıkış dâhilin kullanılacaksa o dönem lazım koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve esrarın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı sıkı cimriya kapanmaktadır.

Nitekim yangınlardan korunmak için asliye Yangın Kapısı olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu model yardımıyla kapı bir numara bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Dolgu kullanılarak kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara Yangın Çıkış Kapısı menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme allıkınan bu tasarmızda;

Yatay Boşaltma taksimmlerinin ayrılması: Tasarruf düzı genlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz başka bir kompartmanda korumayı amaçlar.

Report this wiki page